KRACHTIG EN PUUR.

Wij zijn van mening dat huidverzorging meer moet doen dan alleen verbeteren. Het moet kalmeren, aanvullen en in balans brengen. En dus gebruiken wij alleen de meest krachtige actieve stoffen met klinisch bewezen werkzaamheidsniveaus.

Shop

PIJLERS VAN ANN KATHY

CEL-COMMUNICERENDE WERKSTOFFEN

Om de verschillende onderdelen van onze huid goed te laten functioneren, inclusief onze huidcellen, moet elke cel weten wat ze moeten doen. Dit noemen we; Cel-communicatie, en dit gebeurt 24-7 door het lichaam en de huid.

ANTI-OXIDANTEN

Zijn hele belangrijke werkstoffen in cosmetica. Zij zijn ‘vrije radicalen vangers’, wat betekent dat zij schadelijke stoffen vanuit de lucht, bacteriën en UV-straling kunnen neutraliseren.

DETOXENDE WERKSTOFFEN

Deze stoffen zorgen ervoor dat de slechte huidbacteriën en talg, niét de overhand krijgen op de huid. Talg wordt zelfs tot in de porie opgelost zodat puistjes en mee-eters veel minder kans krijgen.

LUXE, KRACHTIGE, PURE PRODUCTEN GEFORMULEERD MET ZUIVERE INGREDIËNTEN.

De producten zijn ontwikkeld met plantaardige ingrediënten en dierproefvrij. Alle producten hebben een natuurlijkheidsoorsprong van maar liefst 97% gemiddeld. Onze producten zijn gebaseerd op 4 belangrijke pijlers: cel-communicerend, anti-oxiderend, detoxerend en pre-biotische werkstoffen.

Shop

WACHT NIET LANGER MET HET GEBRUIK VAN HUIDVERBETERENDE COSMETICA.

Wij hebben de ingrediënten van ANN KATHY zorgvuldig samengesteld met ons R&D team en het laboratorium van Europese specialisten op het gebied van huidverzorging. Wij kiezen er heel bewust voor om twijfelachtige ingrediënten niet te gebruiken zoals minerale oliën, siliconen, parabenen, microplastics en kunstmatige kleurstoffen.

Shop

HET GEHEIM

HET GEHEIM ACHTER ONS SUCCES IS EEN
PUUR EN TRANSPARANT VERHAAL.

LEES MEER