4 PIJLERS VAN ANN KATHY

CEL-COMMUNICERENDE WERKSTOFFEN

Om de verschillende onderdelen van onze huid goed te laten functioneren, inclusief onze huidcellen, moet elke cel weten wat ze moeten doen. Dit noemen we; Cel-communicatie, en dit gebeurt24-7door het lichaam en de huid. De verschillende cellen vertellen elkaar hoe en wat ze moeten doen en de cellen geven die informatie door aan de andere cellen. Wij kunnen met onze verschillende cel-communicerende ingrediënten de cellen op weg helpen, zodat zij weten wat ze moeten doen: huidherstel. Zonder deze krachtige cel-communicerende werkstoffen bieden wij onmiddellijk resultaat!

ANTI-OXIDANTEN

zijn hele belangrijke werkstoffen in cosmetica. Zij zijn ‘vrije radicalen vangers’, wat betekent dat zij schadelijke stoffen vanuit de lucht, bacteriën en UV-straling kunnen neutraliseren. Iets wat jouw huid optimaal gezond houd. Ann Kathy bevat de beste beschermers voor je (jonge) huid!

DETOXENDE (ANTI-MICROBE) WERKSTOFFEN

deze stoffen zorgen ervoor dat de slechte huidbacteriën en talg, niét de overhand krijgen op de huid. Talg wordt zelfs tot in de porie opgelost zodat puistjes en mee-eters veel minder kans krijgen. Tevens wordt er gewerkt tegen een te veel aan gist, dus ook voor gistpuistjes is er geen plaats binnen Ann Kathy. Dankzij deze stoffen kan de huid zichzelf in de beste conditie houden voor jou.

PRE-BIOTICA

Onze huid is bedekt met een laag huideigen bacteriën en micro organismen. Bij ieder mens is deze samenstelling van organismen uniek, als een vingerafdruk. Deze laag bacteriën, ook wel microbioom genoemd, beschermt de huid tegen ziektes en kwaaltjes, zoals eczeem, psoriasis en acne. In deze laag bacteriën bevinden zich zowel slechte als goede bacteriën. Wanneer er een juiste verhouding goede en slechte bacteriën is, functioneert de huid goed. Alle huidproblemen die voorkomen hebben een oorzaak of gaan gepaard met een disbalans in de microbioom. Onder andere agressieve reinigingsproducten kunnen de balans verstoren door de goede bacteriën te doden. Ook na ziekte (chemo, bestraling en antibiotica) komt het vaak voor dat de huidflora verstoort is en huidklachten als droogte, schilfering, jeuk en irritatie voorkomen.

Prebiotica zijn voedingstoffen die de gezonde huidbacteriën voeden waardoor deze optimaal kunnen werken op de huid. Zij zullen de overhand krijgen in die belangrijke huidflora. Optimale balans! De goede huidbacteriën houden de huid gezond en werken preventief tegen huidproblemen.