KRACHTIG EN PUUR.

Wij zijn van mening dat huidverzorging meer moet doen dan alleen verbeteren. Het moet kalmeren, aanvullen en in balans brengen. En dus gebruiken wij alleen de meest krachtige actieve stoffen met klinisch bewezen werkzaamheidsniveaus.

Shop

PIJLERS VAN ANN KATHY

CEL-COMMUNICERENDE WERKSTOFFEN

Om de verschillende onderdelen van onze huid goed te laten functioneren, inclusief onze huidcellen, moet elke cel weten wat ze moeten doen. Dit noemen we; Cel-communicatie, en dit gebeurt 24-7 door het lichaam en de huid. De verschillende cellen vertellen elkaar hoe en wat ze moeten doen en de cellen geven die informatie door aan de andere cellen. Wij kunnen met onze verschillende cel-communicerende ingrediënten de cellen op weg helpen, zodat zij weten wat ze moeten doen: huidherstel. Zonder deze krachtige cel-communicerende werkstoffen bieden wij onmiddellijk resultaat!

ANTI-OXIDANTEN

zijn hele belangrijke werkstoffen in cosmetica. Zij zijn ‘vrije radicalen vangers’, wat betekent dat zij schadelijke stoffen vanuit de lucht, bacteriën en UV-straling kunnen neutraliseren. Iets wat jouw huid optimaal gezond houd. Ann Kathy bevat de beste beschermers voor je (jonge) huid!

Detoxende (anti-microbe) werkstoffen

deze stoffen zorgen ervoor dat de slechte huidbacteriën en talg, niét de overhand krijgen op de huid. Talg wordt zelfs tot in de porie opgelost zodat puistjes en mee-eters veel minder kans krijgen. Tevens wordt er gewerkt tegen een te veel aan gist, dus ook voor gistpuistjes is er geen plaats binnen Ann Kathy. Dankzij deze stoffen kan de huid zichzelf in de beste conditie houden voor jou.

(Optimale huidflora) Pre-biotica;

Onze huid is bedekt met een laag huideigen bacteriën en micro organismen. Bij ieder mens is deze samenstelling van organismen uniek, als een vingerafdruk. Deze laag bacteriën, ook wel microbioom genoemd, beschermt de huid tegen ziektes en kwaaltjes, zoals eczeem, psoriasis en acne. In deze laag bacteriën bevinden zich zowel slechte als goede bacteriën.

LUXE, KRACHTIGE, PURE PRODUCTEN GEFORMULEERD MET ZUIVERE INGREDIËNTEN.

De producten zijn ontwikkeld met plantaardige ingrediënten en dierproefvrij. Alle producten hebben een natuurlijkheidsoorsprong van maar liefst 97% gemiddeld. Onze producten zijn gebaseerd op 4 belangrijke pijlers: cel-communicerend, anti-oxiderend, detoxerend en pre-biotische werkstoffen.

Shop

WACHT NIET LANGER MET HET GEBRUIK VAN HUIDVERBETERENDE COSMETICA.

Wij hebben de ingrediënten van ANN KATHY zorgvuldig samengesteld met ons R&D team en het laboratorium van Europese specialisten op het gebied van huidverzorging. Wij kiezen er heel bewust voor om twijfelachtige ingrediënten niet te gebruiken zoals minerale oliën, siliconen, parabenen, microplastics en kunstmatige kleurstoffen.

Shop

HET GEHEIM

HET GEHEIM ACHTER ONS SUCCES IS EEN
PUUR EN TRANSPARANT VERHAAL.

LEES MEER