ANN KATHY SKINCARE DIARY

Shop all

REVIEW 1

Shop all

De eerste twee dagen na de pillow spray was mijn huid heel zacht en leek het rustiger, op dag 3 ongeveer kwam het er allemaal uit. Nu is het al een stuk rustiger en verdwijnen de onzuiverheden. Ik heb dan ook geen nieuwe ontstekingen er bij gekregen de afgelopen dagen.

REVIEWS

Ik heb nu de eerste bijna 2 weken de clear skin wash, de clear skin pillow mist en de clear skin emulsion 24h gebruikt. ‘S ochtends gebruik ik eerst de clear skin wash en daarna de clear skin emulsion. ‘S avonds gebruikt ik de clear skin wash en de pillow mist. De producten voelen erg fijn aan op mijn huid. De eerste paar dagen merkte ik dat mijn huid iets onrustiger werd dan normaal, dit had het Ann Kathy team ook verteld dat er een soort van detox fase zou plaats vinden, dat er in feite afval uit de huid zou komen. Na deze eerste onrustige dagen merkte ik wel echt dat mijn huid rustiger werd. Mijn huid is nu minder rood het aantal puistjes is verminderd, ook merk ik dat mijn huid aan het eind van de dag minder vettig is. Vooral met het aanbrengen van verschillende crèmes voelde het eerst altijd aan alsof ik een soort masker op mijn gezicht had dat namate verloop van de dag van mijn gezicht afgleed/smolt. Dit heb ik bij de clear skin emulsion, de creme van Ann Kathy helemaal niet hij trekt snel de huid in en geeft niet het gevoel alsof je iets op hebt gesmeerd. Dit vind ik dan ook erg fijn. Over het algemeen is mijn huis nu rustiger en voelt zachter aan. En bevallen de producten erg goed.

Elin

Het is nu bijna twee weken geleden sinds ik ben begonnen met het gebruik ervan. Elke ochtend en avond maak ik nu mijn gezicht schoon met deze producten, en ik moet zeggen dat ik het echt mega fijne producten vindt. In de eerste week gebruikte ik 's ochtends de Clear Skin Wash en 's avonds de Gentle Cleansing Balm. Vervolgens bracht ik de Gentle Face Cream aan op mijn gezicht en ging ik slapen met de Pillow Spray. Het Ann Kathy team had al gezegd dat het in het begin mogelijk is dat je huid een uitbraak krijgt, omdat het wordt "gedetoxed". Maar tot mijn verbazing gebeurde dat in de eerste paar dagen niet, dus ik dacht bij mezelf: "Wat fijn, misschien waren de producten die ik voorheen gebruikte toch niet zo slecht." Maar na ongeveer een week begon ik ineens puistjes te krijgen op mijn wangen, een paar op mijn voorhoofd en zelfs wat mee-eters op mijn kin. Dat zorgde voor twijfel en ik besloot om contact op te nemen. Gelukkig kreeg ik de tip om zowel 's ochtends als 's avonds te reinigen met de Clear Skin Wash en daarna de Pillow Spray gebruiken en/of de Clear Skin Emulsion aan te brengen. Dit heb ik gedaan en nu, een paar dagen later, zie ik dat de onzuiverheden beginnen weg te trekken. Normaal gesproken blijven er na het verdwijnen van mijn puistjes nog een tijdje rode of paarse vlekjes achter, maar zelfs die vervagen bijna volledig. Ik ben super benieuwd hoe mijn huid de aankomende periode blijft/gaat reageren, vooral tijdens hormoonschommelingen en het hooikoortsseizoen. Maar één ding weet ik zeker: ik ben ontzettend blij met de producten van AnnKathy. Ze zijn zo prettig in gebruik en ik merk echt dat ze mijn huid goed verzorgen. Mn vriend zei zelfs dat ie ook een glow zag

Lucet

Ik gebruik nu meerendeel nog de clear skin face wash en de gentle face 24h cream. De eerste twee dagen na de pillow spray was mijn huid heel zacht en leek het rustiger, op dag 3 ongeveer kwam het er allemaal uit. Nu is het al een stuk rustiger en verdwijnen de onzuiverheden. Ik heb dan ook geen nieuwe ontstekingen er bij gekregen de afgelopen dagen. Het werkt erg goed als ik de clear skin face wash even laat zitten op mijn gezicht, waardoor de onzuiverheden nog sneller weggaan. Ik merk ook zeker dat vooral mijn wangen een stuk zachter zijn en mijn voorhoofd wordt steeds gladder. Op mijn rug was ik ook een paar onzuiverheden tegen gekomen, terwijl mijn rug voorheen helemaal glad en egaal was dus ik denk dat dat er is uitgekomen door de pillow spray, maar ondertussen is deze ook weer heel mooi egaal. Ik droeg al niet veel make-up, meestal alleen een poedertje tegen het glimmen maar die gebruik ik nu al een week niet meer. Het voelt ook alsof mijn huid heel schoon is, heel fijn gevoel! Als het zo doorgaat als het afgelopen dagen is gegaan geloof ik echt dat mn huid over een tijdje helemaal glad en egaal is zonder onzuiverheden! 😇

Yndi

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met ANN KATHY. Inmiddels ben ik een testpersoon geworden en heb ik alle producten ervan. We hebben ook een ANN KATHY EVENT gehad met alle meiden, en dat was echt ontzettend leuk. Tijdens dit evenement kregen we ook uitgebreide uitleg over de producten. Voordat ik begon met ANN KATHY, gebruikte ik allerlei verschillende merken voor mijn huid. Mijn huid was niet in goede conditie en ik had geen vaste huidroutine. Toen ik eenmaal met ANN KATHY begon, merkte ik dat mijn huid in het begin verslechterde. Ze hadden me hiervoor gewaarschuwd, omdat alle "troep" van slechte skincare producten eruit kwam. Ik kan me nog herinneren dat ik zelfs terug ben gegaan omdat ik dacht dat het gewoon niet goed voor mijn huid was. Maar ze hebben me opnieuw geholpen en uitgelegd. Ze zijn zo beleefd en mega behulpzaam. Na 2 tot 3 weken begon ik aanzienlijke verbetering te zien in mijn huid. Het werd veel rustiger en voelde veel prettiger aan. Mijn favoriete product tot nu toe is de balsem. Het is gemakkelijk aan te brengen, herstelt de vochtbalans van de huid, kan direct op een droge huid worden aangebracht en is gemakkelijk te gebruiken. Soms gebruik ik het ook als een masker en laat ik het wat langer zitten. Je kunt het eenvoudig verwijderen met een warme doek!

Femke